v2.9.0 — Versjonsnytt¶
Release-dato: 17.03.2024
Godkjenningsflyt for ferdige ordrer¶
Ny godkjenningsflyt med flere nivå:
- Funksjonen slås på per selskap etter behov/ønske.
- En ny flyt er muliggjort for godkjenning av bulk- og arbeidsordre:
- Etter ferdigmelding (bulk) eller «satt som utført» (arbeidsordre) sendes ordren til godkjenning hos ansvarlig i Connect før den sendes til fakturaavdelingen.
- Dette hindrer at noen inne kan fakturere ordren før den er godkjent av ansvarlig. Den ligger ikke til godkjenning hos økonomiavdelingen før den er godkjent hos ansvarlig i Connect.
Arbeidsordre¶
- Ordregodkjenning er innført — ordrer godkjennes før de sendes til økonomiavdelingen. Ny «Godkjenning»-knapp i ordreoversikten brukes til dette.
- Ved føring av timer på en ordre overføres samme antall timer til timelisten din. Kan slås av/på per selskap.
- Flere felter er lagt til i ordreregistreringen: kundens org.nr og frekvens (mnd) ved repeterende ordrer.
- Feilrettinger ifbm. manglende info eller heng ved opprettelse av ny arbeidsordre.
Ordre¶
Redigering av kunde og/eller leveringsadresse på en ordre er nå ordnet:
- Ved endring av kunde oppdateres ordren med ny kunde. Den opprettes om den ikke finnes. Leveringsadresse må angis.
- Ved kun endring av leveringsadresse oppdateres den eksisterende leveringsadressen på kundekortet og i ordren.
- Klikkes «Tøm»-knappen på leveringsadresse, blir den nye adressen opprettet om den ikke finnes fra før.
- Flere duplikatsjekker ved opprettelse av kunder og adresser: kunder på navn og org.nr; leveringsadresse på navn, adresse, sted og telefon.
Andre forbedringer:
- Rediger kunde/leveringsadresse-vinduet er gjort høyere for å slippe scrolling ved endring av leveringsadresse (skjermavhengig).
- Ny brukerinnstilling: krysset for å ikke sende GPS-posisjon ved ferdigmelding kan settes som standard aktivert — hindrer utilsiktet GPS-oppdatering fra brukere som ikke er på stedet.